O Nama

RocheCobas E411.jpg
Mindray BC-5390.png
Roche Cobas-C311.png

Polylab laboratorija i poliklinika

Polylab je nova poliklinika, koja kombinacijom mladosti i iskustva, garantuje za kvalitet i pouzdanost pružene usluge.

 

Sa ponosom možemo da istaknemo postojanje saradnje sa najprofesionalnijim ustanovama u oblasti snabdevanja laboratorija tehničkom opremom.

 

Svakodnevni rad našeg tima u velikoj meri je olakšan korišćenjem najsavremenijih analizatora poput: Roche C311, Roche E411, Mindray BC 5390, Trombostat Benhk 014010, i Chroma II Boditech, Improvio C Mediwiss.

 

Reagensi pomenutih svetskih proizvođača omogućavaju dobijanje verodostojnih i pouzdanih rezultata.

 

Posebnu pažnju posvetili smo opremanju mikrobiološke laboratorije savremenim mikroskopima, termostatima, podlogama i ostalom opremom za optimalan rad, u cilju dobijanja pouzdanih rezultata uzročnika infekcija i njihove osetljivosti na antibiotike.

mission.png

Naša misija

Poliklinika Polylab predstavlja zdravstvenu ustanovu koja pruža savremene zdravstvene usluge najvišeg nivoa u oblasti laboratorijske dijagnostike i specijalističkih pregleda, sa kabinetom za ultrazvuk.

 

Naša osnovna misija je pružanje informacija pacijentima i kliničarima koje su neophodne za adekvatno dijagnostikovanje, lečenje i praćenje efekta terapije bolesti.

vision-statement.png

Naša vizija

Naša osnovna vizija jeste primena i integrisanje najvišeg nivoa zdravstvene zaštite koji može da se pruži pacijentima kroz dodatno unapređenje kvaliteta usluga, uvođenja novih analiza u paletu usluga i pružanje mogućnosti što šireg opsega specijalističkih pregleda.